Backup/Restore

Tällä pluginilla voi tallentaa Dreamboxiin tekemäsi asetukset ja palauttaa ne tarvittaessa. Ohjelmasta on hyötyä mm. kun asennat uuden imagen, jonka jälkeen voit palauttaa esim. omat bouquet-listat(tv ja Radio-kanava listat), kanavien viritykset, ajastukset, tallenne-tagit, pluginien asetukset,soittolistat, tekstitys kieliasetukset ym.
Backup/Restore tulee valmiiksi mukana useimmissa imageissa valmiina, mutta jos sitä ei ole, niin asennus tapahtuu seuraavasti: "Menu/Lisäosat/Lataa lisäosia/systemplugins/configurationbackup"
Kun asennus on valmis, plugin löytyy "Menu/lisäosat/Backup/Restore" jolloin avautuu allanäkyvä ikkuna:

backuprestore1

Kohdassa "Mitä tallennetaan"on vaihtoehdot:
-vain/etc/enigma2-hakemisto
-"/var"-hakemisto
-/usr/share/enigma2-hakemisto
-koko/etc-hakemisto

Kohdassa "Mihin tallennetaan" on vaihtoehdot:
-USB-muistitikku
-CompactFlash-kortti
-Harddisk
-Exchange partition

Kaikki omat bouquet-listat(tv ja Radio-kanava listat), kanavien viritykset, ajastukset, tallenne-tagit, pluginien asetukset,soittolistat, tekstitys kieliasetukset ym. asetusten varmuuskopioitiin riittää valinta: "vain/etc/enigma2-hakemiston" tallennus haluamallesi medialle, tallennus käynnistyy sinisellä napilla ja varmuuskopion voit palauttaa tarvittaessa tästä samasta valikosta keltaisella napilla. Alla kuva siitä mitä kaikkea "vain/etc/enigma2-hakemisto" valinta tallentaa:

backuprestorerunning
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License